Sinun ansiostasi minustakin tuli bloggaaja! Olimme eilen mieheni kanssa katsomassa suurta Stand-up kiertuetta Vaasan kaupungintalolla. Siellä esiintyivät Jacke Björklund, Sami Hedberg ja Heli Sutela. Olimme nähneet kaikki kolme esiintyjää jo aikaisemmin, ja meitä vähän jännitti, että mahtaakohan tulla uutta vai tuttua materiaalia.  

Eniten odotin Helin esitystä, sillä olin aikoinani Kumman kaa-sarjan vannoutunut fani. Lievästi alkoholisoitunut naiskaksikko viehätti. Helin stand-up-esityksiä olemme seuranneet telvisiosta ja livenä Sky-terassilla. Eilisen jännitymomenttina meillä oli, että tuleekohan siellä 'kappale kauneinta Suomea' ja 'säälipipari'. No tulivathan ne. Suurin osa tekstistä oli tuttua televisiosta ja edellisestä esityksestä. Mietin illalla, eikö tutun materiaalin esittäminen illasta toiseen ole puuduttavaa. Osa yleisöstä kuuli jutut ensimmäistä kertaa, joten naurua toki riitti. Mutta toisaalta vanhan matskun kierrättäminen tuntuu yleisön vähättelemiseltä. Helin äitiä lainatakseni voisin sanoa, että 'Ihan kiva esitys!'

Marmatin siis asiasta kotona koko illan, johon mieheni lohkaisi, että jos minulla olisi oma blogi, niin voisin siellä kertoa ajatuksistani. Tarkistin vielä aamulla, löytäisikö google Helin omaa kotosivua, jonne voisin lähettää tervieisiä. Koska en sitä suoraan löytänyt, olen nyt tässä tilanteessa. 

Julistan blogini virallisesti avatuksi!